Sammutusharjoitus ja kevään ensimmäinen vesillelasku?

Niin kuin aiemmin oli puhetta, 11.4. lauantaina järjestetään Isnäsin satamassa sammutusharjoitus, jossa harjoitellaan sekä rasvapalon että avotulen sammutusta. Molemmat tilanteita, joihin saattaa veneillessä valitettavasti joutua.

Kokemusta on mm. siitä, että Sinol -käyttöistä, 2-liekkisen lieden toista keittopoltinta ei kannata alkaa täyttämään samaan aikaan kuin toisessa polttimessa on tuli… Kyseinen venekunta selvisi säikähdyksellä (kirjoittaja mukaanlukien), mutta tulipalo on aina erittäin vakava paikka lasikuituisessa veneessä.

Tilaisuus on tarkoitettu jäsenille, joten vielä ehdit liittyä joukkoon!

25.4. on Isnäsin satamassa 80-90 tonnin nosturi hommissa, jolla nousee isompikin paatti veteen. Tämä lienee Isnäsissä kevään ensimmäinen vesillelasku. Toukokuussa järjestetään toinen – meille hitaammille.

Mainokset