Merellinen päivä lumisessa tammikuussa

Eilen, lauantaina 9.1. pidettiin seuran virallinen vuosikokous. Kokouksessa valittiin uudeksi kommodoriksi Olli Kelorita. Hallituksessa toimivat Oliver Steller, Petri Makkonen (uusi jäsen), Juha Näri ja Mikko Näri. Jäsenmaksut sekä katsastus- ja lippumaksut päätettiin säilyttää ennallaan.

Kokouksen päätteeksi Veijo Parviainen KPS:sta piti erinomaisen ja merenmakuisen esitelmän purjehduksesta Pietariin, Viipuriin, Saimaan kanavalle ja jopa Laatokan kautta Murmanskiin. Veijo on vetänyt lukuisia eskaadereja Venäjälle ja työskentelee kovasti Suomen ja Venäjän välisen huviveneilyn lisäämiseksi ja byrokratian pienentämiseksi. Ehkäpä joku päivä vielä se Suursaarikin aukenee… On nimittäin vain ”kahden kahvin ja yhden lounaan päässä” Pernajastakin…!

Mainokset