Kevättapaaminen, katsastuksia, SPV:n Suuli jäsenrekisteri ja ensimmäinen vesillelasku

Venemessut 2016 on kaukana takana, linnut laulavat metsässä ja päivät pitenevät vauhdilla. Voimme siis hyvällä omalla tunnolla aloittaa kauden 2016 toimeinpiteiden valmistelut ja toteutuksen.

2016-03-06 12.24.45 (2)

Upouusi seuran viiri.

Seuran viirit ovat saapuneet ja sellaisen saat käyttöösi kunhan olet liittynyt jäseneksi ja veneesi on katsastettu seuran rekisteriin. Toisin sanoen jos omaat seuran lipun käyttöoikeuden. Viiri on jäsenelle / veneelle maksuton. Perälippuja voi ostaa seuralta 25,- hintaan vaikkapa katsastuksen yhteydessä tai kevättapaamisessa (ks. alla). Seuramme lippu muuten pääsi Vene -lehden numeron 3/2016 sivulle 85!

Pernajan saariston merenkävijät ry:n lippu Vene -lehden numerossa 3/2016, s. 85.

Pernajan saariston merenkävijät ry:n lippu Vene -lehden numerossa 3/2016, s. 85.

Liputusohjeita lisää vaikkapa SPV:n sivulta.

3.4.2016 järjestetään jäsentapaaminen Kaarnarannassa (Edöntie 142) klo 12:30-14:30. Tarkoitus on sopia työnjaosta tuleviin toimiin sekä tarkastella mm. seuran logotuotteiden hankintaa (lippis, fleece, jne…). Työlistalla on väylän haraus ja merkitseminen satamaan sekä kartalle, (ehkä jotain tällaista: Isnäsin_satamaan tulo), juomavesiletkun rakentaminen loppuun laiturialueella sekä mahdollisesti muitakin mieleen tulevia kehityshankkeita. Keskustellaan myös seuran VHF / DSC-kutsun käyttöönotosta.

Kevään ensimmäinen vesillelaskupäivä on sovittu 3.5.2016 ja siihen on ilmoittautunut jo 8 venettä. Toinen laskutilaisuus järjestetään ennen juhannusta mutta sen ajankohta on vielä auki.

Katsastuspäivät on päätetty ja niistä lisätietoja täältä.

Jäsenrekisterimme on päivitetty SPV:n Suuli -jäsenrekisteriin (linkki). Käy tarkistamassa sieltä omat tietosi ja korjaa tarvittaessa. Lisää myös veneesi tiedot katsastusten helpottamiseksi. Kirjautumiseen tarvitset SPV:n jäsennumerosi, joka on lähetetty niille joiden sähköpostiosoite on tiedossa. Klikkaa ”unohtuiko salasana” ja saat sähköpostiisi asetuslinkin. Jos et tiedä jäsennumeroasi tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Suulissa rekisterimme pysyy tallessa ja viestien lähettäminen helpottuu kunhan vain perustiedot on jokaisella oikein. Lisätietoja Suulista myös täältä.

Avaimia laiturialueen ja telakan portteihin sekä sähkötolppiin voi kysellä sataman isännältä: Isnäs Port / Kari Veini. Karin puhelinnumero: 040 547 2681.

2.4. voi Lahdessa harjoitella hätärakettien ja soihtujen käyttöä. Lisätietoja täältä.

Kevätterveisin

Olli Kelorita
Kommodori
ollikelorita@gmail.com / 040 823 2854

Mainokset